Κρεβατοκάμαρα με στυλ για όλα τα γούστα

 Η επιλογή της κρεβατοκάμαρας, παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του υπνοδωματίου και θα πρέπει να γίνεται έτσι ώστε ο χώρος εκτός από καλαίσθητος και λειτουργικός να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ μας.

Κρεβατοκάμαρα με στυλ για όλα τα γούστα

Το υπνοδωμάτιο είναι ο απόλυτα προσωπικός μας χώρος, το μέρος όπου μετά την κούραση και το στρες της καθημερινότητας καταφεύγουμε για να απολαύσουμε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Είτε κοιμώμενοι, είτε διαβάζοντας τα αγαπημένο μας βιβλίο, είτε απλά χουζουρεύοντας, το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος όπου περνάμε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι πολύ σημαντικό να το διαμορφώσουμε έτσι ώστε να αποπνέει έντονα τόσο την αίσθηση της ασφάλειας όσο και της θαλπωρής. Η επιλογή της κρεβατοκάμαρας, παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του υπνοδωματίου και θα πρέπει να γίνεται έτσι ώστε ο χώρος εκτός από καλαίσθητος και λειτουργικός να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ μας.

 

 

Τα πάντα ξεκινάνε από το μέγεθος του υπνοδωματίου . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν το χώρο που έχετε στη διάθεσή μας, ώστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη διαρρύθμιση και να προσαρμόσετε την κρεβατοκάμαρα που επιθυμείτε ανάλογα με τα τετραγωνικά που προσφέρονται. Εάν ο χώρος είναι μεγάλος και άνετος, η επιλογή ενός υπέρδιπλου πολυτελούς κρεβατιού με επιβλητικό κεφαλάρι και ευρύχωρα κομοδίνα είναι η ιδανική λύση. Το σύνολο μπορεί να ολοκληρωθεί με μία ταιριαστή συρταριέρα συνοδευόμενη από ένα μεγάλο καθρέφτη, η οποία θα εξοικονομήσει αποθηκευτικό χώρο και θα δώσει στο υπνοδωμάτιο μια ζεστή πινελιά.

 

Σε περίπτωση που το υπνοδωμάτιό σας στερείται τετραγωνικών καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα κρεβάτι σε λιτή γραμμή με δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου. Φροντίστε να αποφύγετε ένα υπερμέγεθες κρεβάτι που κλείνει το χώρο και δημιουργεί μια πνιγηρή, κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και προτιμήστε παλ και γήινες αποχρώσεις. Εφόσον υπάρχει δυνατότητα, συνδυάστε το με μια μικρή ξύλινη συρταριέρα και έναν μεγάλο καθρέφτη, δίνοντας με αυτό το τρικ την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

 

 

Κλασική κρεβατοκάμαρα με ξύλινα στοιχεία και σκούρες αποχρώσεις. Το παραδοσιακό της στιλ και οι περίτεχνες, αριστοτεχνικές λεπτομέρειες δίνουν ένα αρχοντικό αποτέλεσμα. Η επιβλητική συρταριέρα με τον κλασικής γραμμής καθρέφτη δένουν απόλυτα με την κλασική αισθητική και δίνουν στο χώρο μια νότα πολυτέλειας. Κατά κανόνα, οι κρεβατοκάμαρες χωρίζονται σε μοντέρνες και κλασικές.

Οι επιλογές που έχετε είναι απεριόριστες και ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητά σας μπορείτε να δημιουργήσετε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σας. Εάν είστε λάτρης του ρομαντικού στοιχείου, τότε η ιδανικότερη για εσάς επιλογή είναι μια κρεβατοκάμαρα σε κλασική γραμμή. Προτιμήστε τις γήινες αποχρώσεις και συνδυάστε τες με υλικά από ξύλο και δέρμα. Ένα κρεβάτι από ξύλο σε συνδυασμό με δερμάτινες πινελιές σε ζεστά χρώματα θα χαρίσει στο χώρο σας καλαισθησία.

Παντρέψτε το νεοκλασικό με το μπαρόκ στοιχείο και απολαύστε ένα άκρως αρχοντικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε παραδοσιακά υλικά και ζεστά χρώματα και δημιουργείστε ένα επιβλητικό σύνολο. Εάν πάλι προτιμάτε μια πιο μοντέρνα εκδοχή, επιλέξτε ένα μεγάλο κρεβάτι σε λιτή γραμμή με γεωμετρικά και μεταλλικά μοτίβα. Συνδυάστε το με έπιπλα με μοντέρνο design και περίτεχνους καθρέφτες. Τολμήστε τα έντονα χρώματα και συνδυάστε διαφορετικά στυλ για να δώσετε ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Τα μεταλλικά στοιχεία και οι inox λεπτομέρειες σε συνδυασμό με μία πιο ρουστίκ διάθεση θα σας δώσουν ένα υπέροχο industrial αποτέλεσμα. Το μινιμαλιστικό στοιχείο είναι χαρακτηριστικό δείγμα της μοντέρνας γραμμής, γι’ αυτό να έχετε στο μυαλό σας το μότο “less is more”, με λίγα λόγια η αφαίρεση είναι βασικό στοιχείο της κομψότητας.

 

 

 

Υπέροχο σετ κρεβατοκάμαρας με ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Το γραμμικό της σχέδιο και οι μοντέρνες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα με ιδιαίτερο design. Το κρεβάτι προσφέρει τη δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου για περισσότερη τάξη και οργάνωση. Ο ολόσωμος καθρέφτης και η ξύλινη συρταριέρα σε λιτή γραμμή ολοκληρώνουν την κομψότητα του χώρου.


Μια περισσότερο οικονομική λύση για όσους επιθυμούν μια όμορφη κρεβατοκάμαρα με πιο χαμηλό κόστος είναι η επιλογή ενός υφασμάτινου κρεβατιού. Μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφες και κομψές λύσεις σε διάφορες εκδοχές και χρώματα. Τα υφασμάτινα κρεβάτια ταιριάζουν σε κάθε χώρο και κυκλοφορούν σε πολλές εκδοχές, δίνοντάς σας αρκετές δυνατότητες επιλογής. Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Τα περισσότερα δίνουν τη δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου και διευκολύνουν την ταξινόμηση και την οργάνωση του υπνοδωματίου σας. Εάν ο χώρος σας είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με μοντέρνες προδιαγραφές, επιλέξτε ένα υφασμάτινο κρεβάτι σε έντονα χρώματα και συνδυάστε το με μια ζωηρή ταπετσαρία με έντονα μοτίβα. Εάν προτιμάτε έναν πιο κλασικό, ζεστό χώρο επιλέξτε ένα υφασμάτινο κρεβάτι σε ζεστές αποχρώσεις, όπως μπεζ, καφέ ή λευκό και συνδυάστε το με ένα φινετσάτο μπουντουάρ με καθρέφτες και κρυφό φωτισμό.

 

 

 

Υφασμάτινο κρεβάτι με επένδυση από τεχνόδερμα άριστης ποιότητας. Τα ζεστά του χρώματα και οι απλές γραμμές του συνδυάζουν την καλαισθησία με το στοιχείο της πολυτέλειας. Έχει ιδανικό μέγεθος και μπορεί να προσαρμοστεί και να συνδυαστεί σχεδόν σε όλους τους χώρους κρεβατοκάμαρας.


Κατά την επιλογή της κρεβατοκάμαράς σας να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως απώτερος σκοπός είναι να καταφέρετε να γεμίσετε το χώρο σας με αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Αποβάλλετε κάθε στοιχείο που σας επηρεάζει αρνητικά και φροντίστε να δημιουργήσετε ένα κλίμα θαλπωρής και χαλάρωσης. Οποιαδήποτε και αν είναι η επιλογή σας , σιγουρευτείτε πως στο τέλος της ημέρας ο χώρος που δημιουργήσατε είναι ο ιδανικός, τόσο για το προσωπικό σας γούστο όσο και για την καλή ψυχολογία σας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ