Συνθέσεις σαλονιού

Οι συνθέσεις σαλονιού μπορεί να περιλαμβάνουν κάποιο εκρεμμές αντικείμενο, συρτάρια, ράφια ακόμα και κατασκευές με κρυφό εσωτερικό φωτισμό που θα κάνουν το τοίχο μας να διαφέρει έντονα από άλλα σημεία του σπιτιού μας

Οι συνθέσεις σαλονιού μπορεί να περιλαμβάνουν κάποιο εκρεμμές αντικείμενο, συρτάρια, ράφια ακόμα και κατασκευές με κρυφό εσωτερικό φωτισμό που θα κάνουν το τοίχο μας να διαφέρει έντονα από άλλα σημεία του σπιτιού μας. Μπορούμε να φτιάξουμε συνθέσεις από ξύλο δρύς προσθέτοντας έναν απαλό φωτισμό led ή άλλου είδους φωτισμό ανάλογα με τη διάθεση και το γούστο του καθενός και να τοποθετήσουμε μικρά ράφια ή ντουλαπάκια και να κάνουμε έναν πρακτικό και όμορφο αισθητικά τοίχο.

Η σύνθεση τοίχου πρέπει από τη μια να είναι μοντέρνα αλλά από την άλλη και λειτουργική. Οι επιπλοσυνθέσεις τοίχου που σχεδιάζουμε είναι πρακτικές, με αποθηκευτικούς χώρους, ράφια και βιτρίνες, αλλά και κατάλληλες για την τηλεόρασή σας, αποτελούν ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε και να διαμορφώσετε το σαλόνι σας. Οι συνθέσεις σαλονιού είναι εξ? ολοκλήρου δικές μας κατασκευές και παρέχονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε προσιτές τιμές.

Γνωρίζετε ήδη ότι οι σύνθεσεις τοίχου είναι σημαντικό κομμάτι της επίπλωσης σε κάθε σαλόνι, αφού είναι το μέρος γύρω από το οποίο τοποθετούνται όλα τα υπόλοιπα έπιπλα σαλονιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να τους δώσουμε την προσοχή που τους αξίζει όταν φτιάχνουμε το σαλόνι μας.

Σε κάποιες περιπτώσεις ενδείκνυται μια μοντέρνα σύνθεση, που εντυπωσιάζει, σε άλλες περιπτώσεις θέλουμε να συνδυάσουμε το στύλ με πρακτικά ντουλάπια αποθήκευσης. Στην εταιρεία μας θα βρείτε συνθέσεις σαλονιού για όλα τα γούστα. Επίσης θα βρείτε συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τοποθετηθούν στο σαλόνι σας και να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα έπιπλά σας.

44%
39%
36%
45%
36%
34%
32%
47%
30%
38%
41%
35%
37%
40%
44%
30%
38%
31%
33%
43%
42%
33%